onze leden

Frans Annegarn

Wat je klachten ook zijn. Wanneer je bij mij komt ga ik met veel aandacht op zoek naar de oorzaak. Met mijn kennis en vaardigheden binnen de oosterse geneeskunst als Shiatsu, Japanse acupunctuur en medische Qigong.

Massage Shiatsu

Renée Rövekamp

Mijn drijfveer is ook na 35 jaar nog steeds om onderwijs beter te maken. ‘Samen leren’ is daarbij de basis om tot mooie resultaten te komen. Op de website van mijn bedrijf ‘LeerSamen’ vind je het aanbod met betrekking tot diverse zaken in het onderwijs.

LeerSamen

 

Baudy Wiechers

Vanuit gelijkwaardigheid constructief samenwerken en gedragen besluiten nemen. Door alle (!) leden van je team te horen gebruik je optimaal de wijsheid die in de groep aanwezig is. Dat is wat de CONSENT-methode® biedt.

CONSENTmethode

John van Bemmelen

Als interim-directeur help ik scholen om een lastige periode door te komen. Door een team sterker te maken wil ik het onderwijs aan de kinderen verbeteren. Daarnaast coach en begeleid ik directies en teams.

LeerSamen

Rob Krot

Ik hou van zingen dus zing ik mijn liedjes altijd speciaal voor jou. Wat jouw feest of gelegenheid nodig heeft aan live muziek voel ik goed aan.
Van hart tot hart, nooit overheersend, voor oud en jong.
Verzoekliedjes altijd welkom!

Troubadour Rob Krot

Ed Citroen

Poptroubadour Ed Citroen speelt voornamelijk op allerlei familiefeesten met een mix van Top 2000 evergreens, Irish Folk en eigen werk. Inmiddels is hij 30 jaar muzikant. Hij speelt steevast meer dan honderd keer per jaar dus een stabiele basis om nog jaren door te gaan als entertainer. 

Ed Citroen en Irish Folk on Wheels

Debby Hoogendijk

7 jaar geleden ben ik mijn eigen onderneming gestart als gastouder.
Ik vang met heel veel liefde en plezier dagelijks 6 kinderen op in onze aangepaste en kindvriendelijke woning in Bilthoven. De kinderen geven mij liefde, energie en veel blijdschap waardoor ik elke dag met plezier aan het werk ga.

Het Blije Peertje

Arnoud Kas

Ik help mensen die een familiefeest geven met live muziek op maat voor een gegarandeerd geslaagd feest waar nog lang over na wordt gepraat

Poptroubadour Arnoud Kas

Rik Hoevers

Een gevarieerd pad bracht me waar ik nu ben, de man achter de schermen van AnoukA training. Kom een gratis minitraining uitproberen op de online leeromgeving die ik bouw en onderhoud: academy.anouka.nl

Contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer weten over ons Voorzieningenfonds, of wil je deelnemer worden? Stuur ons een bericht op info@voorzieningenfondsconsent.nl of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

15 + 10 =

goed zorgen voor jezelf

regel je met elkaar

 

We maken graag kennis met jou. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

het bestuur

Voorzitter: Frans Annegarn
Penningmeester: Erna de Goede
Secretaris: René Rövekamp

info@voorzieningenfondsconsent.nl